© 2006-2008 dedyt.gr
All Rights Reserved
Webmaster: Ι. Τσιλφίδης



ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ
  • Ανάλυση επικινδυνότητας
  • Συστήματα διαχείρισης της ποιότητας και της ασφάλειας των τροφίμων
  • Νέοι και επανεμφανιζόμενοι τροφογενείς κίνδυνοι
  • Διαχείριση διατροφικών κρίσεων
  • Εκπαίδευση στην υγιεινή και ασφάλεια των τροφίμων
  • Σύγχρονες μέθοδοι ανάλυσης της ποιότητας των τροφίμων
  • Επιτόπου εκτίμηση παραμέτρων ποιότητας και ασφάλειας των τροφίμων
  • Καινοφανή και λειτουργικά τρόφιμα
  • Συσκευασία τροφίμων και επισήμανση
  • Διαθεσιμότητα και εφοδιαστική Τροφίμων
  • Σύγχρονες διατροφικές τάσεις
  • Ενημέρωση και προστασία του καταναλωτή
ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ